مدیر جهاد کشاورزی شهرستان یزد از تولید سالانه بیش از 190  تن قارچ خوراکی در 64  فقره از  واحدهای تولیدی دارای مجوز شهرستان یزد خبر داد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد،محمد رضا فتوحی با اشاره به اینکه قارچ خوراکی دکمه ای با ارزش غذایی زیاد می تواند یکی از منابع تأمین کننده مواد معدنی، پروتئینی و ویتامین مورد نیاز انسان باشد گفت: خوشبختانه آگاهی مردم از خواص مفید قارچ برای سلامتی و قرارگیری آن در سبد غذایی خانوارها منجر به علاقه مندی افراد و گام نهادن در عرصه تولید این محصول غذایی شده است.
وی ادامه داد: این شهرستان با برگزاری کلاس ها و کارگاه های تئوری و عملی برای علاقه مندان موجبات رشد اقتصادی و کارآفرینی روز افزون در این زمینه را فراهم نموده است.
فتوحی گفت: در حال حاضر64 واحد تولیدی قارچ خوراکی دارای مجوز در این شهرستان فعال می باشد که سالانه بالغ بر 190  تن قارچ تولید و به بازارمصرف عرضه می گردد.

 

اخبار وزارت جهاد کشاورزی

خبرخوان یافت نشد